Recepty

,

Nejlepší králík na smetaně

  • 0 / 5

Králík na smetaně je klasika, která se hodí třeba k nedělnímu nebo svátečnímu obědu a rozhodně neomrzí. Připravte si jej s hrníčkovým knedlíkem nebo klasickým

, ,

Velikonoční zajíček (šlehačkový)

  • 0 / 5

Na Velikonoce určitě nesmí chybět pomlázka, barvení vajec a plno dobrých jídel. U nás vždy připravujeme beránka nebo zajíčka. Velikonoční zajíček (šlehačkový) s kousky čokolády. Těsto

,

Zapečené těstoviny s kuřecím masem

  • 5 / 5

Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je to, že se dají připravit na hrozně moc způsobů a

,

Nejlepší velikonoční jidáše (medové jidášky)

  • 0 / 5

Velikonočních tradic máme několik, a to platí i pro gastronomii. Na Zelený čtvrtek se vždy podle tradic brzy ráno konzumují velikonoční jidáše, které jsou ve

,

Nejlepší vaječná tlačenka (jednoduchá)

  • 0 / 5

Jedním z největších symbolů Velikonoc jsou bezesporu vejce, která symbolizují zrod nového života. Pokud vám zbylo spoustu vajec a nevíte, co s nimi, vyzkoušejte jednoduchou

Zelená jarní polévka (nejen na Zelený čtvrtek)

  • 0 / 5

Velikonoce je nejvýznamnější křesťanský svátek, který je spojen s vítáním jara. Tato zelená polévka je ideální tip na Zelený čtvrtek, který předchází Velkému pátku a

Nadýchaný velikonoční beránek (šlehačkový)

  • 0 / 5

Kdy se peče velikonoční beránek? Podle tradice by se měl beránek péct na Bílou sobotu, stejně jako se peče mazanec. Nadýchaný velikonoční beránek (šlehačkový), pochází

Mini Pavlova s čerstvým ovocem

  • 0 / 5

Tato výborná sladká pochoutka vznikla na Novém Zélandu, kde byste ji určitě neměli zapomenout ochutnat. My si ji dnes připravili doma a pokud umíte upéct

Špenátová polévka se smetanou

  • 5 / 5

Zeleninové polévky jsou skvělé ne jen v zimním a podzimním období, kdy tělu dodají potřebné vitamíny a zároveň zahřejí. Tuto jemnou polévku se smetanou a

Luxusní svíčková na smetaně (dokonalá hovězí pečeně)

  • 5 / 5

Omáčky jsou typické pro českou gastronomii a svíčková omáčka na smetaně je takový Rolls Royce mezi nimi. Správný název je hovězí pečeně na smetaně, protože