Smažená obalovaná brokolice
Smažený květák je celkem známá věc, ale vyzkoušeli jste už někdy obalit a osmažit brokolici? Rozhodně vyzkoušejte, brokolice krásně vypadá a navíc úžasně chutná! Smažená
Nejlepší rajská omáčka z protlaku
Rajská omáčka je klasikou nejen školních jídelen ale i českých domácností. Sladká chuť rajské omáčky je doplněná plátek masa a podává se s knedlíkem nebo
Velikonoční zajíček (šlehačkový)
Na Velikonoce určitě nesmí chybět pomlázka, barvení vajec a plno dobrých jídel. U nás vždy připravujeme beránka nebo zajíčka. Velikonoční zajíček (šlehačkový) s kousky čokolády. Těsto
Tradiční velikonoční beránek
Beránek je symbolem Velikonoc a nesmí chybět v žádné domácnosti. Někdo si beránka raději koupí, ale v některých rodinách zůstává tradicí si jej připravit domácí
Domácí vajíčkový salát
Období velikonoc je tady a jedním ze symbolů je právě vejce. Co ale s vajíčky, která vám zbydou nebo přinesou vaši malí koledníci? Jednoznačně vajíčkový
Dušená mrkev s hráškem
Když máte doma mrkev, hrášek a vepřové maso, tak je volba jasná a hned tu máme vepřové maso na mrkvi a hrášku. Dušená mrkev s
Nadýchané vafle – těsto do vaflovače
Vafle je pochutina z kynutého nebo nekynutého těsta, pečená ve vaflovači, která pochází z Francie a Belgie. Recept na tyto vafle je velmi jednoduchý, jelikož
Selská omeleta s bramborami
Pokud vám zbyly vařené přílohové brambory, ideálním tipem na recept jsou právě selské brambory. V tomto jídle, které si můžete připravit jako rychlovku k večeři
Drobenkový koláč s tvarohem
Drobenkový koláč je oblíbený nejen díky své chuti, ale i díky nenáročné přípravě, jelikož drobenku nijak nevyšleháváme a pracně nevytváříme. Drobenkový koláč s tvarohem neurazí
Brambory s brynzou
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí do velice jednoduchého receptu s novými brambůrky. Brambory s brynzou