Koprová omáčka Pohlreich
Koprová omáčka je skvělý sezónní recept, který dokáže připravit opravdu každý. Připravte si koprovku jako od šéfa z bešamelu. Koprová omáčka Pohlreich je skvělý letní
Luxusní tatarák z hovězího masa
Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se připravit lososový, pštrosí, ale ten nejznámější je hovězí tatarák. Luxusní
Kuřecí Tikka Masala jako z restaurace
Pokud máte rádi exotické chutě indické kuchyně, určitě znáte pokrm Tikka Masala. Připravte si jej k nerozeznání od indické restaurace sami doma. Kuřecí Tikka Masala je
Zapečené brambory s brokolicí a smetanou
Brokolice obsahuje velké množství vitamínů a minerálních látek. Významný je vitamín C, D, E, vitamíny skupiny B a další. Brokolici by do svého jídelníčku měli
Plněné papriky mletým masem (pečené v troubě)
Papriky patří mezi oblíbenou zeleninu, jsou plné vitamínů a minerálů jako je hořčík, fosfor, vápník, draslík a ve zdravém jídelníčku by určitě neměly chybět. Veškeré
Marinovaný vepřový steak na grilu
Vepřové maso je v Česku velmi oblíbené a tento vepřový steak je jako dělaný k pivu. Samotná marináda obsahuje pivo a výsledek vás mile překvapí!
Grilovaný sýr halloumi
Letních receptů na grilování není nikdy dost, a proto jsme si pro vás připravili pochoutku – grilovaný sýr halloumi marinovaný v naší marinádě. Grilovaný sýr
Marináda na ryby s bylinkami a citronem
Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s
Vepřové špízy na grilu
Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě.
Křupavé cuketové bramboráky
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale


