Recepty

, ,

Skořicové šneky z listového těsta

  • 0 / 5

Když pečeme skořicové šneky, tak pokaždé krásně provoní celý byt. Tato pochoutka je velmi snadná na přípravu a jelikož používáme těsto připravené, potřebujeme pouze pár

, ,

Jablečný chlebíček se skořicí a ořechy

  • 0 / 5

Pokud máte rádi sladké a hledáte zdravější formu sladkého pečiva k snídani či svačině, tak doporučuji upéct tento krásně voňavý chlebík. Jablečný chlebíček se skořicí

, ,

Velikonoční zajíček (šlehačkový)

  • 0 / 5

Na Velikonoce určitě nesmí chybět pomlázka, barvení vajec a plno dobrých jídel. U nás vždy připravujeme beránka nebo zajíčka. Velikonoční zajíček (šlehačkový) s kousky čokolády. Těsto

, , ,

Domácí vajíčkový salát

  • 0 / 5

Období velikonoc je tady a jedním ze symbolů je právě vejce. Co ale s vajíčky, která vám zbydou nebo přinesou vaši malí koledníci? Jednoznačně vajíčkový

, , ,

Recept na nejlepší guacamole

  • 0 / 5

Když se řekne avokádo, převážné většině lidí se automaticky vybaví nějaký dip nebo dresing, který se z avokáda připravuje. Jedním z nejznámějších dipů je právě

, ,

Nadýchané vafle – těsto do vaflovače

  • 0 / 5

Vafle je pochutina z kynutého nebo nekynutého těsta, pečená ve vaflovači, která pochází z Francie a Belgie. Recept na tyto vafle je velmi jednoduchý, jelikož

,

Banán v čokoládě se šlehačkou

  • 0 / 5

Banán v čokoládě se šlehačkou je jednoduchý a lahodný dezert, který potěší nejen milovníky čokolády, ale i fanoušky sladkých ovocných pochoutek. Tento dezert je skvělou

,

Toust s avokádem a vejcem

  • 0 / 5

Nestíháte a chcete se kvalitně nasnídat či navečeřet? Vyzkoušejte náš toast s avokádem a vejcem, který zažene hlad a navíc si na něm božsky pochutnáte.

, ,

Jednoduché guacamole

  • 0 / 5

Avokádové guacamole je lahodný mexický dip, který je oblíbený po celém světě pro svou svěžest, krémovou texturu a výraznou chuť. Připravte sobě nebo své rodině

, ,

Vitacitové řezy hrnkové

  • 0 / 5

Máte rádi sladké dezerty ke kávě? U nás doma je taková tradice, že pečeme každý týden něco dobrého a nikdy toho není dost. Doporučuji vyzkoušet