Recepty

Nejlepší velikonoční beránek

  • 5 / 5

Pečení sladkého velikonočního beránka je u nás tradicí, kterou stále dodržuje převážná většina českých rodin. Pokud máte formu na beránka, určitě si jej podle tohoto

Nejlepší avokádové guacamole

  • 0 / 5

Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům,

Vláčné a rychlé marokánky

  • 0 / 5

Každý rok na Vánoce připravujeme marokánky, které milujeme už od dětství a tak se na ně vždycky opravdu těšíme. Vláčné a rychlé marokánky jsou výborné

Nadýchané perníčky slepované povidly

  • 0 / 5

Přichází čas Vánoc a jako každý rok se u nás dodržuje tradice a peče se cukroví. Milujeme perníčky a tak jsme se rozhodli, že je

,

Pikantní tvarůžková pomazánka

  • 0 / 5

Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě

Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem

  • 0 / 5

Říká se, že špenát nahradí polovinu lékárny. Polévku připravuji hlavně na podzim a v zimě, kdy nás polévka nejen prohřeje, ale navíc doplní vitamíny. Krémová

,

Výborný salát z červené řepy

  • 0 / 5

Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu nezaměnitelnou barvu a chuť. Řepu

Rizoto z červené řepy s nivou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu

  • 0 / 5

Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit a zamrazit. Každý však ví,

Bedly na kmíně a másle

  • 0 / 5

Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně a přepuštěném másle. Bedly na