
Klasická smaženice z čerstvých hub
Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a

Pečená zelenina s vejcem
Nevíte co k večeři a nemáte příliš času? Dejte si pečenou zeleninu s vejcem a

Výborná pečená zelenina
Jedna z nejjednodušších podob přílohy je tu! Pečená zelenina, nic víc nepotřebujete a pokud ji

Kuřecí kousky v těstíčku
Občas chci připravit řízky, ale nechci se s nimi obalovat. V těchto situacích používám ochucené

Nadýchaná bublanina s borůvkami
Borůvky je úžasné lesní ovoce, které uzrává v období mezi červencem a srpnem. Pokud jste

Avokádová pomazánka s rajčaty
Avokádo má málo cukru, ale hodně vlákniny, takže po něm máte pocit sytosti. Složení mastných

Batátové těstoviny s nivou
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle

Zapečená hokaido (dýňové oko)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle

Domácí houbové koření
Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže

Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí
Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí