Recepty

,

Luxusní tatarák z uzeného lososa

  • 0 / 5

Nejznámější tatarský biftek neboli tatarák je u nás ze syrového hovězího masa, které se smíchá spolu s dalšími ingrediencemi. Lze

, ,

Výborná ředkvičková pomazánka s vejci

  • 0 / 5

Ředkvička je kořenová zelenina a její pálivá chuť je skvělá. Kalorická hodnota je nízká (40 KJ na 50 gramů). Ředkvičky

,

Smažené čínské nudle s kuřecím (Chow Mein)

  • 5 / 5

Smažené čínské nudle jsou u nás velmi oblíbené díky asijským menšinám, které tento pokrm připravují ve svých restauracích na mnoho

,

Nejlepší tuňáková pomazánka s cottage

  • 0 / 5

Pomazánky jsou v Čechách velice oblíbené a důkazem toho může být například široký sortiment ‘průmyslově’ vyráběných výrobků. Pomazánky však nemusí

Medovo-hořčičná marináda nejen na gril

  • 0 / 5

Grilovací sezóna je v plném proudu a pořádná grilovačka se bez marinád a omáček neobejde. Připravte si tuto jednoduchou medovo-hořčičnou

,

Výborný hlívový guláš s fazolemi

  • 5 / 5

Guláš je jedním z nejoblíbenějších jídel nejen u nás, ale i v Maďarsku. Gulášů existuje hned několik druhů podle výběru

,

Kuřecí paličky na medu s bramborem

  • 0 / 5

Buďme k sobě upřímní, ne vždy máme náladu a čas na dlouhé vyvařování. V takovém případě je dobré znát pár

,

Rybí hamburger z tresky

  • 5 / 5

Hamburgery jsou známé po celém světě. Nejčastěji se připravují z hovězího, vepřového a ty nejméně kvalitní z mletého kuřecího masa.

Pravá krkonošská kulajda ze sušených hub

  • 5 / 5

Kulajda je tradiční česká polévka, která je charakteristická svou sladkokyselou chutí s koprem. Kulajdu připravíte ze sušených, ale i čerstvý