Recepty

  • 118
  • 0

Nejlepší čevapčiči v troubě

Domácí čevapčiči je oblíbené jídlo s původem na Balkáně, které si získalo své místo i v českých kuchyních. Připravit si je doma je velmi snadné a výsledek rozhodně stojí za

Pokračovat ve čtení
  • 39
  • 0

Nejlepší vepřový guláš

Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Vůně cibule, papriky a pomalu dušeného masa navodí domácí pohodu už při vaření. Nejlepší vepřový guláš je samozřejmě domácí, krásně hustý

Pokračovat ve čtení
  • 43
  • 1

Kuřecí kung pao originál

Kung Pao je legendární čínské jídlo, které vyniká svou pikantní chutí a jedinečnou kombinací masa, zeleniny a oříšků. Tato klasika ze Sečuánu si získala oblibu po celém světě díky své

Pokračovat ve čtení
  • 44
  • 0

Jednoduchá směs na topinky

Jednoduchá směs na topinky je hospodská klasika, která se podává ve formě předkrmu. Tento recept je ideální nejen na snídani, ale i jako lehká večeře nebo svačina, která nezabere mnoho

Pokračovat ve čtení
  • 139
  • 0

Vepřové plátky s omáčkou

Přírodní vepřové plátky jsou klasika, která nikdy nezklame – jednoduché, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou šťávou či omáčkou tvoří ideální oběd pro všední den i neděli. Vepřové

Pokračovat ve čtení
  • 40
  • 0

Jednoduchá zelňačka

Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a trochu smetany, vznikne hřejivá zelňačka,

Pokračovat ve čtení
  • 52
  • 0

Kuřecí nudličky na kari se smetanou

Kuřecí nudličky na kari se smetanou jsou rychlé a voňavé jídlo, které zvládne připravit každý. Spojení jemného kuřecího masa, kari koření a smetany vytváří lahodnou omáčku ideální k rýži nebo

Pokračovat ve čtení
  • 88
  • 0

Karbanátky se sýrem v troubě

Klasické karbanátky zná každý, ale když do nich přidáte sýr a místo smažení je upečete v troubě, dostanete chutnější a zároveň zdravější variantu, která potěší celou rodinu. Díky sýru jsou

Pokračovat ve čtení
  • 156
  • 0

Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem

Hovězí carpaccio je lehký italský předkrm z tenkých plátků syrového masa, obvykle hovězí svíčkové, podávaný za studena. Tento elegantní pokrm je ideální pro milovníky jednoduché, ale výrazné gastronomie. Hovězí carpaccio

Pokračovat ve čtení
  • 40
  • 0

Hospodský vepřový guláš

Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame – voňavý, sytý a plný chuti. Tento recept vás provede přípravou guláše, který si zamiluje celá rodina. Hospodský vepřový guláš je

Pokračovat ve čtení