Krémová květáková polévka
Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny. Její sametová textura a jemná chuť potěší milovníky tradiční i moderní kuchyně. Krémová květáková polévka je
Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny. Její sametová textura a jemná chuť potěší milovníky tradiční i moderní kuchyně. Krémová květáková polévka je
Kuřecí nudličky na kari s hranolkami jsou skvělou volbou, když máte chuť na něco rychlého, šťavnatého a voňavého. Kombinace jemně pikantního masa se zeleninou a křupavých hranolků potěší celou rodinu
Rajčatová omáčka je klasika, ale zkoušeli jste někdy připravit omáčku z paprik? Pokud ne, tak vás mile překvapí tato lahodná omáčka s kousky kuřecího masa, která se perfektně hodí k
Indická kuchyně je úžasná a plná exotického koření, které jídlu dodává nezaměnitelnou chuť. Kromě klasických masala omáček si však můžete připravit tuto pochoutku na grilu třeba při letní oslavě. Grilované
Domácí čevapčiči je oblíbené jídlo s původem na Balkáně, které si získalo své místo i v českých kuchyních. Připravit si je doma je velmi snadné a výsledek rozhodně stojí za
Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Vůně cibule, papriky a pomalu dušeného masa navodí domácí pohodu už při vaření. Nejlepší vepřový guláš je samozřejmě domácí, krásně hustý
Kung Pao je legendární čínské jídlo, které vyniká svou pikantní chutí a jedinečnou kombinací masa, zeleniny a oříšků. Tato klasika ze Sečuánu si získala oblibu po celém světě díky své
Jednoduchá směs na topinky je hospodská klasika, která se podává ve formě předkrmu. Tento recept je ideální nejen na snídani, ale i jako lehká večeře nebo svačina, která nezabere mnoho
Přírodní vepřové plátky jsou klasika, která nikdy nezklame – jednoduché, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou šťávou či omáčkou tvoří ideální oběd pro všední den i neděli. Vepřové
Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a trochu smetany, vznikne hřejivá zelňačka,