Nejlepší obalovaný květák
Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i
Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem
Jednoduchá zelňačka
Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a
Nejlepší plněné brambory
Jacket potatoes je tradiční britský fast food, kde se celé brambory pečou, dokud nejsou uvnitř nadýchané a na povrchu krásně křupavé. Díky nekonečným možnostem náplní
Smažený sýr gouda
Smažený sýr, lidově smažák je česká klasika, kterou dostanete ve většině restaurací nebo u stánků s rychlým občerstvením. Vegetariánská pochoutka, kterou děti milují. Smažený sýr
Smažená obalovaná brokolice
Smažený květák je celkem známá věc, ale vyzkoušeli jste už někdy obalit a osmažit brokolici? Rozhodně vyzkoušejte, brokolice krásně vypadá a navíc úžasně chutná! Smažená
Selská omeleta s bramborami
Pokud vám zbyly vařené přílohové brambory, ideálním tipem na recept jsou právě selské brambory. V tomto jídle, které si můžete připravit jako rychlovku k večeři
Brambory s brynzou
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí do velice jednoduchého receptu s novými brambůrky. Brambory s brynzou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
Hledáte zdravější formu francouzských brambor nebo jen máte rádi zapečená jídla? Zkuste zapéct brambory s brokolicí, kuřecím masem, sýrem a smetanou! Zapečené brambory s brokolicí