Avokádová pomazánka s rajčaty
Avokádo má málo cukru, ale hodně vlákniny, takže po něm máte pocit sytosti. Složení mastných
Batátové těstoviny s nivou
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle
Zapečená hokaido (dýňové oko)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle
Domácí houbové koření
Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže
Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí
Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí
Okurkový salát na uskladnění
Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami
KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek
Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez
Staročeský houbový kuba
Každý rok se těšíme na houbovou sezónu, kdy jdeme do lesa a sbíráme naše oblíbené
Smetanové špagety s cuketou
Letních receptů není nikdy dost a jednou z nejčastějších surovin, kterou během léta vypěstujete je
Polévka z červeného hlávkového zelí
Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu