
Nejlepší šunkofleky krok za krokem
Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a

Noky s lososem a brokolicí
Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné

Křehké indické placky chapati
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh

Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)
Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem

Plněné lilky a cukety
Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa

Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)
Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub

Gnocchi se žampiony a slaninou
Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché

Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně,

Pravý hovězí guláš
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
Hledáte zdravější formu francouzských brambor nebo jen máte rádi zapečená jídla? Zkuste zapéct brambory s