Noky s kuřecím a baby špenátem
Bramborové noky (gnocchi) jsou výbornou bramborovou přílohou, která se dá kombinovat s mnoha ingrediencemi. Smetanové
Brambory s brynzou
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí
Nejlepší šunkofleky krok za krokem
Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a
Noky s lososem a brokolicí
Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné
Křehké indické placky chapati
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh
Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)
Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem
Plněné lilky a cukety
Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa
Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)
Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub
Gnocchi se žampiony a slaninou
Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché
Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně,


