
Nakládané jalapeňos papričky
Jalapeňos jsou nejznámější mexické chilli papričky a zároveň ty nejchutnější. Připravte si tyto úžasné nakládané

Italské bramborové gnocchi
Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků,

Luxusní babiččin švestkový koláč
Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné

Utopenci – nejlepší recept
Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit

Bazalkové pesto krok za krokem
Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá

Grilované špízy z mletého masa
K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také

Cibulové chutney (marmeláda)
Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny

Bramborák s cuketou a uzeným masem
Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a

Babiččin domácí kečup
K letní sezóně nepochybně patří zpracovávání surovin ze zahrady. Pokud jste už přejedení lečem, tak

Smažený kuřecí řízek
V jednoduchosti je síla a přesně toto pořekadlo platí pro kuřecí řízky. Připravte si klasický