
Andaluská kuřecí játra se zeleninou
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té

Rozstřelený ptáček z vepřového masa
Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z

Luxusní játrová paštika
Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání

Luxusní Míša řezy na plech
Máte také rádi něco sladkého ke kávě? Doporučuji vyzkoušet tento vynikající dezert, který Vám nezabere

Vláčná cuketová bábovka (výborná)
Cuketa je skvělou potravinou, jelikož se díky své neutrální chuti hodí snad ke všemu. Cuketu

Bedly na kmíně a másle
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)
Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a

Nejlepší zapečený květák se sýrem
Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený