Recepty

,

Chicken Palak – indické špenátové kuře

  • 5 / 5

Chicken Palak je moje nejoblíbenější indická omáčka se špenátem, která je jemná a obsahuje spoustu exotického koření. Špenátové kuře najdete

,

Výborný salát z červené řepy

  • 0 / 5

Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu

,

Andaluská kuřecí játra se zeleninou

  • 5 / 5

Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své

,

Rozstřelený ptáček z vepřového masa

  • 5 / 5

Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla

Nakládané žampiony

  • 0 / 5

Žampiony jsou v našich kuchyních velmi oblíbené. Jejich úprava je snadná, rychlá a jsou celoročně dostupné. Žampiony můžete použít do

, ,

Luxusní játrová paštika

  • 0 / 5

Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin  a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do svého jídelníčku. Jsou bohatá na

Rizoto z červené řepy s nivou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou

,

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou

  • 5 / 5

Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu

  • 0 / 5

Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit