Recepty

GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka

  • 5 / 5

Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí

Ďábelské topinky s kuřecím a zeleninou

  • 5 / 5

Jedním ze šlágrů českých hospod je topinka s pikantní masovou směsí a zeleninou. Topinka se zasype strouhaným sýrem a kouzlo

,

Nejlepší dančí guláš

  • 5 / 5

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým

,

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

  • 5 / 5

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se

Jednoduchý bramborový knedlík

  • 5 / 5

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík.

, ,

Polévka z hlívy ústřičné

  • 5 / 5

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje.

, ,

Rychlé kakaové řezy s krémem

  • 0 / 5

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s

Dušený špenát se smetanou

  • 0 / 5

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům

Vepřové výpečky se zelím

  • 5 / 5

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách