Recepty

,

Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou

  • 0 / 5

Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento

,

Rychlý vepřový guláš

  • 1 / 5

Vepřový guláš je oblíbeným tradičním pokrmem, který pochází z české kuchyně. Podle mého receptu ho zvládne připravit úplně každý. Rychlý vepřový guláš je jednoduchý recept,

,

Nejlepší pečený bůček

  • 5 / 5

Tento lahodný pokrm je plný chutí a vůní, které se spojují v dokonalý kulinářský zážitek. Pečený bůček je u nás velmi oblíbený, a proto recept

,

Pravý holandský řízek

  • 5 / 5

Řízek je jídlo, které nikdy nezklame a stejně jako většina receptů i řízek má mnoho podob. Připravte si šťavnatý holandský řízek z mletého masa a

,

Nejlepší domácí šunka

  • 0 / 5

Také máte rádi maso a celkově kvalitní uzeniny s vysokým obsahem masa? V tom případě doporučuji vyzkoušet naši lahodnou vepřovou šunku. Nejlepší domácí šunka je

,

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

  • 5 / 5

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku

Vepřové výpečky se zelím

  • 5 / 5

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso

,

Zabijačkový prejt v troubě

  • 0 / 5

Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice

,

Rozlítaní ptáčci z vepřového masa

  • 0 / 5

Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní

,

Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept

  • 1 / 5

Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš