Recepty

Boloňská omáčka s mletým masem

  • 5 / 5

Jedna z nejoblíbenějších omáček k těstovinám je právě boloňská omáčka. Rajčatová omáčka s kořenovou zeleninou a plnou chutí masa si získá nejednoho strávníka. Boloňská omáčka

,

Rychlá papriková omáčka

  • 0 / 5

Rajčatová omáčka je klasika, ale zkoušeli jste někdy připravit omáčku z paprik? Pokud ne, tak vás mile překvapí tato lahodná omáčka s kousky kuřecího masa,

,

Mac and Cheese

  • 0 / 5

Mac & Cheese, je jednoduché a rychlé jídlo americké kuchyně. Díky své hutnosti je vydatné a je dobré ho doplnit zeleninou. Mac and Cheese neboli

Těstovinový salát s kuřecím masem

  • 5 / 5

Saláty jsou bezesporu oblíbenou letní formou stravování a tento těstovinový salát vás bohatě nasytí v létě i v zimě. Salát je navíc vyvážený a bohaté

,

Nejlepší šunkofleky krok za krokem

  • 0 / 5

Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a vejci. Z jednoho pekáčku vykouzlíte výbornou pochoutku. Nejlepší šunkofleky jsou

,

Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)

  • 0 / 5

Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem “Mine Frite”. Jedná se o tenké smažené nudle se zeleninou,

Pikantní těstovinový salát s kuřecím masem

  • 0 / 5

Saláty jsou ideálním jídlem především během horkých letních dní, ale pokud vás přepadne chuť na luxusní salát s kuřecím masem, nemusíte čekat do letní sezóny.

,

Tagliatelle s lososem a smetanou

  • 0 / 5

Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně

,

ŠUNKOFLEKY: Zapečená pochoutka s uzeným masem

  • 5 / 5

Jedl je snad úplně každý a jsou oblíbené i za hranicemi naší země. Šunkofleky, Šunkafleky nebo v němčině známé jako Schinkenflecken je jednoduché jídlo z

,

Luxusní boloňské špagety

  • 5 / 5

Nejčastější jídlo, které si při slově špagety vybavím jsou boloňské špagety s omáčkou z mletého masa. Je to svým způsobem počeštělá verze boloňského ragú, které