Recepty

,

Grilovaný hermelín

  • 0 / 5

Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena

,

Smažené rybí filé

  • 0 / 5

Ryby jsou lékaři doporučované díky obsahu omega 3 mastných kyselin a měli bychom je konzumovat zhruba 1-2 krát týdně. Nejjednodušší forma rybí přílohy je rybí

,

Kuřecí játra se zeleninou

  • 0 / 5

Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo

,

Jednoduchý segedínský guláš

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak

,

Bramborový knedlík s vejcem

  • 0 / 5

Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.

, ,

Recept na domácí škvarky

  • 0 / 5

Škvarky se připravují z vepřového sádla tím, že ho jak už název napovídá vyškvaříme. Oblíbená pochoutka poslouží třeba k přípravě chutných škvarkových placek. Recept na

,

Nejlepší králík na smetaně

  • 0 / 5

Králík na smetaně je klasika, která se hodí třeba k nedělnímu nebo svátečnímu obědu a rozhodně neomrzí. Připravte si jej s hrníčkovým knedlíkem nebo klasickým

,

Plněné vepřové závitky

  • 0 / 5

Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,

,

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

  • 0 / 5

Thajská kuchyně je jedna z nejlepších světových kuchyní a tento recept vychází právě z thajského kuřecího kari. Kokosové mléko krásně pokrm zjemní a dodá mu

,

Nejlepší rajská omáčka z protlaku

  • 0 / 5

Rajská omáčka je klasikou nejen školních jídelen ale i českých domácností. Sladká chuť rajské omáčky je doplněná plátek masa a podává se s knedlíkem nebo