Babiččina květáková polévka
Pokud hledáte něco chutného, zdravého a zároveň rychlého k večeři, tak krémová polévka z květáku je skvělou volbou. Její jemná a hladká konzistence potěší každého,
Rychlá domácí tatarka
Rychlá domácí tatarka z majolky je skvělou volbou k smaženým jídlům i grilovanému masu. Místo kupovaných omáček si ji můžete snadno a rychle připravit sami.
Mac and Cheese
Mac & Cheese, je jednoduché a rychlé jídlo americké kuchyně. Díky své hutnosti je vydatné a je dobré ho doplnit zeleninou. Mac and Cheese neboli
Jak nejlépe upéct kuřecí stehna
Kuřecí maso patří mezi mé oblíbené a vařím z něj nejčastěji. Je rychlé na přípravu, můžeme ho použít na spoustu různých způsobů a navíc je
Grilovaný hermelín
Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena
Smažené rybí filé
Ryby jsou lékaři doporučované díky obsahu omega 3 mastných kyselin a měli bychom je konzumovat zhruba 1-2 krát týdně. Nejjednodušší forma rybí přílohy je rybí
Kuřecí játra se zeleninou
Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo
Jednoduchý segedínský guláš
Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak
Bramborový knedlík s vejcem
Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.