Grilovaný hermelín
Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena
Smažené rybí filé
Ryby jsou lékaři doporučované díky obsahu omega 3 mastných kyselin a měli bychom je konzumovat zhruba 1-2 krát týdně. Nejjednodušší forma rybí přílohy je rybí
Kuřecí játra se zeleninou
Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo
Jednoduchý segedínský guláš
Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak
Bramborový knedlík s vejcem
Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.
Recept na domácí škvarky
Škvarky se připravují z vepřového sádla tím, že ho jak už název napovídá vyškvaříme. Oblíbená pochoutka poslouží třeba k přípravě chutných škvarkových placek. Recept na
Plněné vepřové závitky
Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Thajská kuchyně je jedna z nejlepších světových kuchyní a tento recept vychází právě z thajského kuřecího kari. Kokosové mléko krásně pokrm zjemní a dodá mu
Nejlepší rajská omáčka z protlaku
Rajská omáčka je klasikou nejen školních jídelen ale i českých domácností. Sladká chuť rajské omáčky je doplněná plátek masa a podává se s knedlíkem nebo