Plněné cukety mletým masem
Letní sezóna je v plném proudu a každý pěstitel už sklidil alespoň pár prvních cuket. V obchodě jsou navíc dostupnější díky sezónnosti a vy si
Dušené maso s mrkví a hráškem
Dušené maso s mrkví a hráškem je výborné jednoduché jídlo, které vykouzlíte z pár surovin. Tento recept nejčastěji připravuji v létě z vepřového masa a
Tagliatelle s lososem a smetanou
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi
Nejlepší žampionová omáčka
Žampionová omáčka se smetanou je lahodným doplňkem k různým pokrmům, jako jsou těstoviny, rýže, maso nebo zelenina. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak přidat
Šťavnatá pečená kuřecí stehna
Křupavá kůrka a šťavnaté maso z kuřecích stehen jsou neodolatelnou kombinací, kterou si můžete snadno připravit doma v troubě. Pečení kuřecích stehen je skvělou volbou
Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou
Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento
Nejlepší smažený sýr, který nevyteče
Smažený sýr je klasická pochoutka českých hospod a restaurací. Je to pokrm, který většina z nás milovala už jako děti. Připravte si smažák, který vám
Rychlý vepřový guláš
Vepřový guláš je oblíbeným tradičním pokrmem, který pochází z české kuchyně. Podle mého receptu ho zvládne připravit úplně každý. Rychlý vepřový guláš je jednoduchý recept,
TATARSKÝ BIFTEK: Jak namíchat tatarák?
Tatarský biftek neboli tatarák je oblíbeným pokrmem, který se těší velké oblibě mezi milovníky masa po celém světě. Namíchejte si svůj tatarský biftek doma. Tatarský