Polévka z hlívy ústřičné
Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji
Vepřové výpečky se zelím
Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso
Nejchutnější francouzské brambory
Milujeme zapečená jídla, protože jsou rychlá, snadná na přípravu a můžete do nich použít skoro cokoliv. Vyzkoušejte naše zapečené brambory. Nejchutnější francouzské brambory jsou receptem
Játrová omáčka (babiččin recept)
Patříte mezi milovníky omáček? Omáček si můžeme připravit nespočet, ale mezi naše oblíbené patří babiččina játrová omáčka. Játrová omáčka (babiččin recept) je jednoduchá omáčka připravovaná
Luxusní boloňské špagety
Nejčastější jídlo, které si při slově špagety vybavím jsou boloňské špagety s omáčkou z mletého masa. Je to svým způsobem počeštělá verze boloňského ragú, které
ITALSKÉ LASAGNE: Lasagne alla bolognese
Italská zapečená klasika s těstovinami, boloňským ragú a bešamelem – to jsou lasagne. Pracné jídlo, které vás však odmění svou jedinečnou chutí. Italské lasagne v
Kuřecí teriyaki se sezamem
Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki. Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere
Šťavnatá sekaná pečeně
Určitě znáte klasickou sekanou z mletého masa. Zapomeňte na klasiku a pojďte si recept něčím ozvláštnit, do první přidávám smaženou cibulku a do druhé kousky
Přírodní kuřecí plátek se šťávou
Kuřecí plátek nemusí nutně znamenat nudný kus neochuceného masa, ke kterému se musíte přemlouvat jako ve školní jídelně. Dobře ho okořeňte a vykouzlíte chutné a
Zabijačkový prejt v troubě
Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice