Recepty

,

Kuřecí maso na houbách se smetanou

  • 0 / 5

Byla houbová sezóna a jako správní milovníci, máme pokrmy připravené z lesních hub, které si užíváme po celý rok, jelikož máme houby sušené. Houby můžeme

, ,

Jak nejlépe upéct kuřecí stehna

  • 0 / 5

Kuřecí maso patří mezi mé oblíbené a vařím z něj nejčastěji. Je rychlé na přípravu, můžeme ho použít na spoustu různých způsobů a navíc je

,

Grilovaný hermelín

  • 0 / 5

Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena

,

Smažené rybí filé

  • 0 / 5

Ryby jsou lékaři doporučované díky obsahu omega 3 mastných kyselin a měli bychom je konzumovat zhruba 1-2 krát týdně. Nejjednodušší forma rybí přílohy je rybí

Hovězí roštěná s rýží

  • 0 / 5

Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s

,

Kuřecí játra se zeleninou

  • 0 / 5

Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo

Pečená stehna v troubě

  • 0 / 5

V jednoduchosti je krása, což dokonale sedí na pečená kuřecí stehna. Připravíte je bez větší námahy v jednom pekáčku  a voňavá kuřecí stehna zasytí celou

,

Jednoduchý segedínský guláš

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak

Křupavé kuřecí řízky

  • 0 / 5

Kdo by neměl rád řízek? Faktem, že řízky jsou velmi oblíbené může být množství druhů řízků od vepřových, kuřecích až po telecí, zvěřinové nebo holandský

,

Bramborový knedlík s vejcem

  • 0 / 5

Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.