Rozlítaní ptáčci z hovězího masa
Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z
Máslové briošky na burger
Máte rádi burgery a omrzely vás vakuované briošky, které se drolí a chutnají nevábně? Připravte si svoje vlastní doma. Není to zas taková věda, i
Nejlepší obalovaný květák
Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i
Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem
Kuřecí nudličky na kari s hranolkami
Kuřecí nudličky na kari s hranolkami jsou skvělou volbou, když máte chuť na něco rychlého, šťavnatého a voňavého. Kombinace jemně pikantního masa se zeleninou a
Rychlá papriková omáčka
Rajčatová omáčka je klasika, ale zkoušeli jste někdy připravit omáčku z paprik? Pokud ne, tak vás mile překvapí tato lahodná omáčka s kousky kuřecího masa,
Grilované kuřecí tikka (Chicken Tikka)
Indická kuchyně je úžasná a plná exotického koření, které jídlu dodává nezaměnitelnou chuť. Kromě klasických masala omáček si však můžete připravit tuto pochoutku na grilu
Nejlepší čevapčiči v troubě
Domácí čevapčiči je oblíbené jídlo s původem na Balkáně, které si získalo své místo i v českých kuchyních. Připravit si je doma je velmi snadné
Nejlepší vepřový guláš
Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Vůně cibule, papriky a pomalu dušeného masa navodí domácí pohodu už při vaření. Nejlepší vepřový guláš
Kuřecí kung pao originál
Kung Pao je legendární čínské jídlo, které vyniká svou pikantní chutí a jedinečnou kombinací masa, zeleniny a oříšků. Tato klasika ze Sečuánu si získala oblibu


