Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem
Hovězí carpaccio je lehký italský předkrm z tenkých plátků syrového masa, obvykle hovězí svíčkové, podávaný za studena. Tento elegantní pokrm je ideální pro milovníky jednoduché,
Zavařené ďábelské tousty
Výborná směs plná masa a zeleniny, kterou si navíc můžete zavařit potěší každého strávníka. Hodí se totiž nejen na topinky, ale i ke špagetám a
Luxusní krupicová kaše (2 porce)
Krupicová kaše je jednoduché, ale velmi oblíbené jídlo, které v sobě skrývá spoustu zajímavostí! Byla oblíbená zejména mezi chudšími vrstvami, protože ingredience byly levné a
Grilovaný hermelín
Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena
Zdravé cuketové bramboráky
Léto je obdobím, kdy na zahrádce dozrávají cukety a vy si z nich můžete připravit tyto zdravé cuketové bramboráčky. Bramboráky jsou vhodné jako příloha a
Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich
Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho příprava může zdát náročná, opak je pravdou. Nejlepší hovězí tatarák
Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce
Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já osobně tyto řízky miluji, jsou daleko lepší než bedle a
Obalované houbové řízky (smažené houby)
Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky, které chutnají lépe než obalované žampiony. Obalované houbové řízky je
Zelný koláč na plech
Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj