
Utopenci – nejlepší recept
Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit

Bazalkové pesto krok za krokem
Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá

Grilované špízy z mletého masa
K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také

Cibulové chutney (marmeláda)
Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny

Bramborák s cuketou a uzeným masem
Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a

Babiččin domácí kečup
K letní sezóně nepochybně patří zpracovávání surovin ze zahrady. Pokud jste už přejedení lečem, tak

Smažený kuřecí řízek
V jednoduchosti je síla a přesně toto pořekadlo platí pro kuřecí řízky. Připravte si klasický

Výborné houbové řízky
Houby patří mezi vděčné potraviny, jelikož se sbírají v lese a nestojí vůbec nic. Můžeme

Koprová omáčka Pohlreich
Koprová omáčka je skvělý sezónní recept, který dokáže připravit opravdu každý. Připravte si koprovku jako

Luxusní tatarák z hovězího masa
Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se