Nakládané žampiony
- 0 / 5
Žampiony jsou v našich kuchyních velmi oblíbené. Jejich úprava je snadná, rychlá a jsou celoročně dostupné. Žampiony můžete použít do
Rizoto z červené řepy s nivou (Břicháč Tom)
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
- 5 / 5
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
- 0 / 5
Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit
Luxusní Míša řezy na plech
- 0 / 5
Máte také rádi něco sladkého ke kávě? Doporučuji vyzkoušet tento vynikající dezert, který Vám nezabere příliš mnoho času. Já ho
Bedly na kmíně a másle
- 5 / 5
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně
Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)
- 5 / 5
Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a proto obsahuje základní suroviny, které


