Recepty

,

Vepřové plátky s omáčkou

  • 0 / 5

Přírodní vepřové plátky jsou klasika, která nikdy nezklame – jednoduché, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou šťávou či

Jednoduchá zelňačka

  • 0 / 5

Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu

,

Kuřecí nudličky na kari se smetanou

  • 0 / 5

Kuřecí nudličky na kari se smetanou jsou rychlé a voňavé jídlo, které zvládne připravit každý. Spojení jemného kuřecího masa, kari

, ,

Karbanátky se sýrem v troubě

  • 0 / 5

Klasické karbanátky zná každý, ale když do nich přidáte sýr a místo smažení je upečete v troubě, dostanete chutnější a

,

Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem

  • 0 / 5

Hovězí carpaccio je lehký italský předkrm z tenkých plátků syrového masa, obvykle hovězí svíčkové, podávaný za studena. Tento elegantní pokrm

Hospodský vepřový guláš

  • 0 / 5

Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame – voňavý, sytý a plný chuti. Tento recept vás provede přípravou

,

Kuřecí čínské řízečky

  • 0 / 5

Pokud hledáte rychlý a chutný způsob, jak připravit kuřecí maso trochu jinak, tak tyto řízečky jsou skvělou volbou. Jsou ideální

,

Zavařené ďábelské tousty

  • 0 / 5

Výborná směs plná masa a zeleniny, kterou si navíc můžete zavařit potěší každého strávníka. Hodí se totiž nejen na topinky,

,

Luxusní hovězí guláš

  • 0 / 5

Guláš je klasikou všech klasik. Jednoduchý, ale za to výborný pokrm z hovězího masa, který můžeme považovat jako tradiční české