Jednoduchý segedínský guláš
Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak
Plněné vepřové závitky
Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,
Dušené maso s mrkví a hráškem
Dušené maso s mrkví a hráškem je výborné jednoduché jídlo, které vykouzlíte z pár surovin. Tento recept nejčastěji připravuji v létě z vepřového masa a
Nejlepší žampionová omáčka
Žampionová omáčka se smetanou je lahodným doplňkem k různým pokrmům, jako jsou těstoviny, rýže, maso nebo zelenina. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak přidat
Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou
Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento
Rychlý vepřový guláš
Vepřový guláš je oblíbeným tradičním pokrmem, který pochází z české kuchyně. Podle mého receptu ho zvládne připravit úplně každý. Rychlý vepřový guláš je jednoduchý recept,
Nejlepší domácí šunka
Také máte rádi maso a celkově kvalitní uzeniny s vysokým obsahem masa? V tom případě doporučuji vyzkoušet naši lahodnou vepřovou šunku. Nejlepší domácí šunka je
Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem
Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku
Vepřové výpečky se zelím
Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso
Rozlítaní ptáčci z vepřového masa
Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní