Recepty

Hovězí roštěná s rýží

  • 0 / 5

Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s

,

Kuřecí játra se zeleninou

  • 0 / 5

Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo

Pečená stehna v troubě

  • 0 / 5

V jednoduchosti je krása, což dokonale sedí na pečená kuřecí stehna. Připravíte je bez větší námahy v jednom pekáčku  a voňavá kuřecí stehna zasytí celou

,

Jednoduchý segedínský guláš

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak

Křupavé kuřecí řízky

  • 0 / 5

Kdo by neměl rád řízek? Faktem, že řízky jsou velmi oblíbené může být množství druhů řízků od vepřových, kuřecích až po telecí, zvěřinové nebo holandský

,

Bramborový knedlík s vejcem

  • 0 / 5

Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.

Smažený sýr gouda

  • 0 / 5

Smažený sýr, lidově smažák je česká klasika, kterou dostanete ve většině restaurací nebo u stánků s rychlým občerstvením. Vegetariánská pochoutka, kterou děti milují. Smažený sýr

,

Nejlepší králík na smetaně

  • 0 / 5

Králík na smetaně je klasika, která se hodí třeba k nedělnímu nebo svátečnímu obědu a rozhodně neomrzí. Připravte si jej s hrníčkovým knedlíkem nebo klasickým

,

Plněné vepřové závitky

  • 0 / 5

Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,

,

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

  • 0 / 5

Thajská kuchyně je jedna z nejlepších světových kuchyní a tento recept vychází právě z thajského kuřecího kari. Kokosové mléko krásně pokrm zjemní a dodá mu