Tagliatelle s lososem a smetanou
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi
Nejlepší žampionová omáčka
Žampionová omáčka se smetanou je lahodným doplňkem k různým pokrmům, jako jsou těstoviny, rýže, maso nebo zelenina. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak přidat
Šťavnatá pečená kuřecí stehna
Křupavá kůrka a šťavnaté maso z kuřecích stehen jsou neodolatelnou kombinací, kterou si můžete snadno připravit doma v troubě. Pečení kuřecích stehen je skvělou volbou
Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou
Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento
Nejlepší smažený sýr, který nevyteče
Smažený sýr je klasická pochoutka českých hospod a restaurací. Je to pokrm, který většina z nás milovala už jako děti. Připravte si smažák, který vám
Rychlý vepřový guláš
Vepřový guláš je oblíbeným tradičním pokrmem, který pochází z české kuchyně. Podle mého receptu ho zvládne připravit úplně každý. Rychlý vepřový guláš je jednoduchý recept,
TATARSKÝ BIFTEK: Jak namíchat tatarák?
Tatarský biftek neboli tatarák je oblíbeným pokrmem, který se těší velké oblibě mezi milovníky masa po celém světě. Namíchejte si svůj tatarský biftek doma. Tatarský
Luxusní špízy (na grilu i v troubě)
Nechte se okouzlit vůní a chutí špízů, které jsou rychlé a snadné na přípravu. Nemusíte čekat na grilovací sezónu, protože je snadno připravíte i v
Nejlepší pečený bůček
Tento lahodný pokrm je plný chutí a vůní, které se spojují v dokonalý kulinářský zážitek. Pečený bůček je u nás velmi oblíbený, a proto recept