Recepty

,

Rozlítaní ptáčci z hovězího masa

  • 0 / 5

Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z

,

Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem

  • 0 / 5

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem

, ,

Nejlepší čevapčiči v troubě

  • 0 / 5

Domácí čevapčiči je oblíbené jídlo s původem na Balkáně, které si získalo své místo i v českých kuchyních. Připravit si je doma je velmi snadné

,

Nejlepší vepřový guláš

  • 0 / 5

Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Vůně cibule, papriky a pomalu dušeného masa navodí domácí pohodu už při vaření. Nejlepší vepřový guláš

Jednoduchá zelňačka

  • 0 / 5

Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a

,

Luxusní hovězí guláš

  • 0 / 5

Guláš je klasikou všech klasik. Jednoduchý, ale za to výborný pokrm z hovězího masa, který můžeme považovat jako tradiční české jídlo. Vyzkoušejte naší verzi hovězího

,

Mac and Cheese

  • 0 / 5

Mac & Cheese, je jednoduché a rychlé jídlo americké kuchyně. Díky své hutnosti je vydatné a je dobré ho doplnit zeleninou. Mac and Cheese neboli

,

Jednoduchý segedínský guláš

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak

Křupavé kuřecí řízky

  • 0 / 5

Kdo by neměl rád řízek? Faktem, že řízky jsou velmi oblíbené může být množství druhů řízků od vepřových, kuřecích až po telecí, zvěřinové nebo holandský

Smažený sýr gouda

  • 0 / 5

Smažený sýr, lidově smažák je česká klasika, kterou dostanete ve většině restaurací nebo u stánků s rychlým občerstvením. Vegetariánská pochoutka, kterou děti milují. Smažený sýr