Zapečené gnocchi s mletým masem
- 5 / 5
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte
Pravá rajská omáčka z rajčat
- 0 / 5
Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné.
Nakládané jalapeňos papričky
- 0 / 5
Jalapeňos jsou nejznámější mexické chilli papričky a zároveň ty nejchutnější. Připravte si tyto úžasné nakládané jalapeňos, které se hodí do
Italské bramborové gnocchi
- 0 / 5
Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků, hranolek nebo bramboráků si můžete
Luxusní babiččin švestkový koláč
- 1 / 5
Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné peníze v obchodech. Švestky jsou
Utopenci – nejlepší recept
- 5 / 5
Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit dokonalé utopence, které vám dlouho
Bazalkové pesto krok za krokem
- 0 / 5
Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin.
Grilované špízy z mletého masa
- 5 / 5
K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto
Cibulové chutney (marmeláda)
- 0 / 5
Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní