Recepty

,

Zapečené gnocchi s mletým masem

  • 5 / 5

Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte

,

Pravá rajská omáčka z rajčat

  • 0 / 5

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné.

Nakládané jalapeňos papričky

  • 0 / 5

Jalapeňos jsou nejznámější mexické chilli papričky a zároveň ty nejchutnější. Připravte si tyto úžasné nakládané jalapeňos, které se hodí do

Italské bramborové gnocchi

  • 0 / 5

Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků, hranolek nebo bramboráků si můžete

,

Luxusní babiččin švestkový koláč

  • 1 / 5

Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné peníze v obchodech. Švestky jsou

,

Utopenci – nejlepší recept

  • 5 / 5

Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit dokonalé utopence, které vám dlouho

Bazalkové pesto krok za krokem

  • 0 / 5

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin.

,

Grilované špízy z mletého masa

  • 5 / 5

K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto

Cibulové chutney (marmeláda)

  • 0 / 5

Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní