Recepty

Bedly na kmíně a másle

  • 0 / 5

Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)

  • 5 / 5

Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a proto obsahuje základní suroviny, které

Nejlepší zapečený květák se sýrem

  • 0 / 5

Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

  • 0 / 5

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve

,

Vepřové maso na houbách

  • 5 / 5

Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc

Pórková pomazánka z tvarohu

  • 0 / 5

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý

Domácí švestková povidla

  • 0 / 5

Švestky jsou ideálním pomocníkem při redukci váhy. Konzumujte je hlavně syrové, také sušené či neslazená povidla jako dochucovadlo. Jestliže je

, , ,

Výborná cuketová pomazánka

  • 5 / 5

Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli

,

Klasická smaženice z čerstvých hub

  • 0 / 5

Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším