Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem
- 0 / 5
Hovězí carpaccio je lehký italský předkrm z tenkých plátků syrového masa, obvykle hovězí svíčkové, podávaný za studena. Tento elegantní pokrm
Hospodský vepřový guláš
- 0 / 5
Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame – voňavý, sytý a plný chuti. Tento recept vás provede přípravou
Kuřecí čínské řízečky
- 0 / 5
Pokud hledáte rychlý a chutný způsob, jak připravit kuřecí maso trochu jinak, tak tyto řízečky jsou skvělou volbou. Jsou ideální
Zavařené ďábelské tousty
- 0 / 5
Výborná směs plná masa a zeleniny, kterou si navíc můžete zavařit potěší každého strávníka. Hodí se totiž nejen na topinky,
Luxusní hovězí guláš
- 0 / 5
Guláš je klasikou všech klasik. Jednoduchý, ale za to výborný pokrm z hovězího masa, který můžeme považovat jako tradiční české
Nejlepší plněné brambory
- 0 / 5
Jacket potatoes je tradiční britský fast food, kde se celé brambory pečou, dokud nejsou uvnitř nadýchané a na povrchu krásně
Jednoduchá vaječná tlačenka
- 0 / 5
Velikonoce jsou za rohem a koledníci přinesou spoustu vařených vajec, ale co s nimi? Co třeba výbornou vajíčkovou tlačenku, kterou
Plněné taštičky z listového těsta
- 0 / 5
Tyto lahodné šátečky jsou plněné třešňovou náplní, které krásně provoní byt. Připravují se z listového těsta a jejich jedinou nevýhodou