Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)
Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub
Gnocchi se žampiony a slaninou
Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché
Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně,
Pravý hovězí guláš
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
Hledáte zdravější formu francouzských brambor nebo jen máte rádi zapečená jídla? Zkuste zapéct brambory s
Pikantní těstovinový salát s kuřecím masem
Saláty jsou ideálním jídlem především během horkých letních dní, ale pokud vás přepadne chuť na
SLONÍ ŽRÁDLO: Luxusní pomazánka s vajíčkem
Sloní žrádlo je nejenže vtipný název pro oblíbenou pomazánku, ale navíc skvěle chutná. Je ideální
Maďarské lečo s klobásou
Lečo je ideální letní jídlo, které nezabere příliš času na přípravu a obsahuje vše, co
Sterilované okurky ve sladkokyselém nálevu
Nakládané okurky jsou oblíbené po celém světě a není divu. Spojení křupavých okurek a sladko-kyselého
Plněné papriky se šunkou a sýrem
Všechny druhy papriky obsahují vitamíny A, C a K. Nejbohatší na vitamíny je paprika červená. Papriky