
Vietnamská omáčka Nuoc Cham nejen k závitkům
Pokud jste někdy navštívili vietnamské bistro nebo restauraci a objednali jste si smažené nebo nesmažené

Smažené závitky nem rán s omáčkou
Kdo by neznal smažené vietnamské závitky (vietnamsky Nem rán). Prodávají se u nás v restauracích,

Muffinky s jarní cibulkou (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle

Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem
Říká se, že špenát nahradí polovinu lékárny. Polévku připravuji hlavně na podzim a v zimě,

Chicken Palak – indické špenátové kuře
Chicken Palak je moje nejoblíbenější indická omáčka se špenátem, která je jemná a obsahuje spoustu

Výborný salát z červené řepy
Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných

Andaluská kuřecí játra se zeleninou
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té

Rozstřelený ptáček z vepřového masa
Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z

Luxusní játrová paštika
Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na