
Luxusní křupavé bramboráky Pohlreich
Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě

Gulášová polévka z vepřového masa
Gulášová polévka je tradiční uherská polévka, která se připravuje z hovězího masa, ale velice podobnou

Nejlepší pečená kuřecí stehna
Pečené maso je výborné a křehké pokud jej pečeme správně. Připravte si pečená kuřecí stehna

Fitness kuřecí řízky v kukuřičných lupíncích
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření

Gratinovaná brokolice (zapečená se sýrem)
Gratinované pokrmy jsou oblíbenou přílohou v moderní gastronomii. Gratinování znamená zapékání při kterém na povrchu

Vánoční bramborový salát (luxusní)
Vychlazený bramborový salát k řízkům nebo smaženému kaprovi patří k vánočním tradicím. V Čechách byste

Luxusní svíčková na smetaně (dokonalá hovězí pečeně)
Omáčky jsou typické pro českou gastronomii a svíčková omáčka na smetaně je takový Rolls Royce

Babiččin karlovarský knedlík
Knedlíky neodmyslitelně patří k tradičním jídlům české gastronomie. Vaříte svíčkovou nebo koprovku? Rozhodně nezapomeňte na

Nejlepší kulajda se zastřeným vejcem
Kulajda je tradiční česká polévka, která je specifická svou sladkokyselou chutí s koprem. Kulajdu si

Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou je můj recept, který vznikl