Pikantní katův šleh
Jednou z nejpopulárnějších hospodských minutek je katův šleh, kterému zkráceně nikdo neřekne jinak než kaťák.
Pravá francouzská cibulačka
Cibulačka je dobrá polévka, která se hodí do sychravých (pod)zimních dní. Pokud chceme připravit pravou
Döner kebab recept
Kdo by neznal slavnou pochoutku, kterou dnes najdete v každém menším městě? Ano, řeč je
Mražený špenát se smetanou a česnekem
Příloha ve formě špenátu je velmi oblíbená v české kuchyni. Tento smetanový špenát připravíte snadno
Vepřová pečeně s omáčkou a kapustičkami
Růžičková kapusta je typická zimní surovina, která obsahuje plno vitamínů. Pokud ji připravíte se šťavnatým
Domácí housky na hamburger
Pokud chcete připravit domácí burgery, tak je dobré začít pěkně z gruntu a vyseknout i
Boloňská omáčka s mletým masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček k těstovinám je právě boloňská omáčka. Rajčatová omáčka s kořenovou zeleninou
Houbová smaženice Pohlreich
Houbová sezóna je bezesporu oblíbené období, kdy naši krajané vyrazí ve velkém do lesů pro
Smažená rýže s kuřecím jako z bistra
Určitě jste si v bistru někdy dali nějaké jídlo ať už je to Kung Pao,
Zapečené brambory se šunkou a vejcem
Zapečené brambory patří mezi klasiky české kuchyně, které nikdy nezklamou. Tento recept přináší barevnou a


