Nejlepší šunkofleky krok za krokem
- 0 / 5
Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a vejci. Z jednoho pekáčku vykouzlíte
Noky s lososem a brokolicí
- 0 / 5
Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné gnocchi s lososem a brokolicí,
Křehké indické placky chapati
- 0 / 5
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh jsou právě indické placky chapati.
Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)
- 0 / 5
Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem “Mine Frite”. Jedná se o
Plněné lilky a cukety
- 0 / 5
Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa 1 cibuli 300 g cherry
Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)
- 0 / 5
Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub připravit? Vyzkoušejte tento recept na
Gnocchi se žampiony a slaninou
- 0 / 5
Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché gnocchi se žampiony a slaninou.
Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
- 5 / 5
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího
Pravý hovězí guláš
- 0 / 5
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale