Recepty

,

Nejlepší šunkofleky krok za krokem

  • 0 / 5

Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a vejci. Z jednoho pekáčku vykouzlíte

,

Noky s lososem a brokolicí

  • 0 / 5

Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné gnocchi s lososem a brokolicí,

Křehké indické placky chapati

  • 0 / 5

Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh jsou právě indické placky chapati.

,

Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)

  • 0 / 5

Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem “Mine Frite”. Jedná se o

,

Plněné lilky a cukety

  • 0 / 5

Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa 1 cibuli 300 g cherry

Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)

  • 0 / 5

Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub připravit? Vyzkoušejte tento recept na

,

Gnocchi se žampiony a slaninou

  • 0 / 5

Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché gnocchi se žampiony a slaninou.

Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon

  • 5 / 5

Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího

,

Pravý hovězí guláš

  • 0 / 5

Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale