Nadýchané vafle – těsto do vaflovače
Vafle je pochutina z kynutého nebo nekynutého těsta, pečená ve vaflovači, která pochází z Francie
Selská omeleta s bramborami
Pokud vám zbyly vařené přílohové brambory, ideálním tipem na recept jsou právě selské brambory. V
Drobenkový koláč s tvarohem
Drobenkový koláč je oblíbený nejen díky své chuti, ale i díky nenáročné přípravě, jelikož drobenku
Noky s kuřecím a baby špenátem
Bramborové noky (gnocchi) jsou výbornou bramborovou přílohou, která se dá kombinovat s mnoha ingrediencemi. Smetanové
Brambory s brynzou
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí
Nejlepší šunkofleky krok za krokem
Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a
Noky s lososem a brokolicí
Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné
Křehké indické placky chapati
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh
Smažené nudle s masem a vejci (Mine Frite)
Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem
Plněné lilky a cukety
Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa