Hanácký salát z červeného zelí – výborný

Hanácký salát z červeného zelí s majonézou
  • Čas přípravy
    10 min
  • Doba vaření
    10 min
  • Porce
    4
  • Ready In
    10 min

Hanácký salát z červeného zelí

Hanácký salát z červeného zelí s majonézou připravuji velmi často a rodina si na něm vždy pochutná. Jeho příprava je velmi jednoduchá a základem je červené zelí.

Vyzkoušejte také:

Suroviny

Výživové údaje

Subtitle

  • Daily Value*
  • tuky 15 g
    20%

    Postup

    Nejdříve si slejte sterilované zelí a nechte důkladně odkapat. Nastrouhejte na hrubo mrkve a cibuli nakrájejte na jemno.

    Krok1

    Do mísy smíchejte odkapané zelí, nastrouhané mrkve, cibuli, jogurt a majonézu. Důkladně promíchejte a dochuťte solí s pepřem.

    Závěrem

    Takto připravený hanácký salát nechte ideálně alespoň 1 hodinu v lednici odležet a poté podávejte jako svačinu k pečivu či přílohu k masům.

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..