Kulinářský slovník

Všechna slova podle abecedy

Pro vyhledání stiskněte CTRL+F a napište výraz

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Ačokča

Ačokča pochází z Jižní Ameriky a u nás i v Evropě je to poměrně málo známá zelenina. Tvarem se podobá paprice a chutí okurce. Konzumuje se syrová, dušená nebo vařená…

Adžika

Zrod tohoto koření hledejme na Kavkazu (Gruzie), dodnes se tam používá jako pasta a hořčice. Adžika je oblíbená i v dalších zemích bývalého SSSR…

Nejnovější články

sriracha
  • 18 října, 2020

SRIRACHA: 8 věcí, které byste o chilli omáčce měli vědět

Sriracha, zázračná pikantní 'omáčka s kohoutem', kterou zná snad každý. Thajská pálivá Sriracha, která se

X